onsdag 10. oktober 2012

2012: 51 VW-busser på BusCamp

Det var 51 VW-busser på årets utgave av Buscamp 28. til 30. september. 2012-treffet samlet vel omtrent samme antall som i fjorårets treff. Jeg vet i skrivende stund ikke hvor mange som møtte, men skal vi tro ca. 50 busser.Det var egentlig flest folk av de mest trofaste treffkjørerne på årets treff. Men det var også noen nye ansikter. Det er jo hyggelig, det. Fint med nye bekjentskaper.

Som vanlig stod folk parkert på sine "faste plasser", strandgjengen ved vannkanten til Tinnsjøen, men resten fordelte seg vel mer jevnt utover arealet på Sandviken camping enn det som har vært vanlig. Kampen om en plass litt inn på campingens øvrige område, var noe større denne gangen enn før. Sjøl har jeg alltid ønsket å sette bilen der jeg hadde den i år også. Men nå slipper jeg å ha bilen der alene.

I år var det flere T4, en drøss med T3 i alle slags varianter og typer. Men fortsatt mangler T1 og
T2, mens det også var noen T5 tilstede denne gangen.

Været var flott, unntatt litt småkaldt og rått på fredag kveld. For øvrig så var det flere elstrøm-punkter for bussfolket denne gangen. Men fortsatt er det for få steder en kan ta ut strøm. Det bør nok plasseiere ta tak i for alvor. Plutselig en dag er plassen for liten, og uten strøm til alle blir det ikke aktuelt, etter mitt syn, å fortsette å ha treffene på Tinn. Et annet poeng er at omgivelsene og serverdighetene kanskje er brukt opp på Tinn nå. Kanskje på tide å flytte treffet? Dette er diskutert før, men noen endringer har det ikke blitt.

Det ble mye bussprat, og gilling av gris på lørdag. Det smakte sikkert for de som var med på det. Sjøl reiste jeg hjem med vond hals og vondt i øra. I dag er jeg i dårlig og ikke helt topp form, så det var lurt å reise hjem lørdag ettermiddag. Men det var jo helt feil å reise hjem. Et fint treff dette, det blir nok ikke mitt siste.

I år var jeg ikke med å kjøre kolonne til Rjukan; sammen med flere andre stod jeg over. Har gjort dette flere ganger før. Kanskje ikke så spennende lenger?

Mye fint å se, spesielt var det flott å se Einars nye påbygg (over). Det ble skikkelig bra.

Vel blåst igjen, Andrew, og alle som gjorde sitt til at treffet ble bra. Oog takk for mange gode stunder denne gangen. Takk til Peter for hyggelig prat, takk til Kai som rakk å komme før jeg dro så jeg fikk se Svarten! 

Vi ses vel rundt en sving!