mandag 8. oktober 2012

2009: 34 busser på Tinn -treffet


34 busser hadde funnet vegen til treffet på Tinn lørdag 26. september. I 2008 var antallet 35, det betyr vel at ommøte faktisk var det samme som i fjor. Og det til tross for at mange som var med i fjor ikke stilte denne gangen. Det kommer bare til å bli flere busser neste år.
Det er veldig bra at så mange møter fram, noe som er en flott gest til Rune Der Postmeister Andersen. Det var også mange pene biler å se, alt fra T2 bay til noen veldig fine T3 og noen fine T4 + og noen nye T5! Grunnen til at vi ikke får flere luftkjølte er vel mangel på markedsføring i luftmiljøet. Men det bør ordne seg om en vil.

Syncroer var det mange av denne gangen. Det har vært poulært de senere årene med syncro. Men det er også mange coach'er på treffet denne gangen også, spesielt synes jeg det er hyggelig at så mange også tar vare på sine T3 C-utgaver. Med litt oppgradering med originaldeler blir jo dette bra.

Men det ser også ut til at coach igjen er blitt mere populære, spesielt med fargen blå. En morsom doka-T3 med camping-kamper på lasteplaner gjord et også bemerket med sine 16 toms hjul.

Det var tur til Rjukan midt på dagen lørdag da 25 biler kjørte i kolonne med Solrikioo foran og Postmesteren bak. Det skapte litt køer bak oss, men det får stå seg! Mange tok Krossobanen til topps i Rjukan. Det var jo et fantastisk vær hele helga med sol og rundt 20 pluss! Ikke hverdagskost i månedsskiftet oktober/november.

Mange fikk også tak i noen godbiter til bilene sine, det ble kjøpt og solgt deler slik en pleier. Og for de som ikke møtte fram: Det er bare å angre. For dette er en fin måte å møtes på. Denne gangen kom det også flere biler fra Danmark til treffet. I tillegg kom det folk fra hele sør-Norge. En bil kom helt fra Nordland - det er imponerende!
I Kolonne på veg til RjukanVed taubanen stod flere med pene T3'ere.