onsdag 3. september 2014

2014: VW Buscamp Norway - 26. til 28. september 2014

Velcome for Buscamp 2014. The site this year - as all earllier years - is Sandviken Camping, Tinn Community, in Telemark, Norway. Bildet nedenfor er tatt på Tinn-treffet i 2009.

We have been about 40 - 60 buse through the years. This year i suppose there will be the same number of buses.

Welcome to Buscamp 2014!

Mer informasjon på vwbus.no/forum:

http://www.vwbus.no/forum/viewforum.php?f=14

Buscamp har blitt arrangert gjennom mange år etter et initiativ fra "urfolket" med Rune i spissen fra 2001/02 en gang. Siden har Tinn vært stedet. Det har vært vekslende, men økende, deltakelse og mange har ment at treffet burde flyttes til et annet sted, tidligere på året (august/september?). Dette siste får vi diskutere litt nærmere på Tinn.

Det har de siste årene vært flest T3 og T4 på treffet, og en og annen T5. Det er bra! Men vi håper det kommer noen flere T1 og T2 i år. Vi får se!

De er vikig å være klar over at Tinn ligger ganske nære høyfjellet. Ta med deg godt med klær, gjerne varmedresser, lue, votter, hansker, tykk genser, etc. med tanke på at vi skal være ute på kvelden.

På den annen side har det også vært treff på Tinn der vi har gått rundt i shorts! Så en vet aldri. Et par ganger har det også vært snøføre på fjellet ved Austygda, så vær forbedredt på det også. Men det har vel neppe vært behov for vinterdekk!

Dette er en fin campingplass som ligger ved Tinnsjøen. Det er vanlig med en tur til Rjukan som ligger 2-3 mil unna på lørdag. De fleste har kjørt i samlet busskolonne og noen har gjort noen andre grep med bussen denne dagen!

Vel møtt igjen, sier jeg for min del. Jeg - erjo på vwwbus som eier denne bloggen - kommer torsdag 25. september på kvelden og reiser hjem igjen på søndag 28. september.

PS! Ta gjerne med deg deler til volkswagenbusser som du vil selge! 


Ingen kommentarer: