mandag 29. september 2014

2014: Vellykket Buscamp med 48 VW-busser på Tinn

Årets BusCamp i vakre Austbygde i Tinn ved Rjukan ble svært vellykket. På selve treffdagen som var lørdag 27. september,  var 48 VW-busser tilstede på treffet. Dette er det offisielle trefftallet for antall busser. I tillegg var det noen busser tilstede fredag og lørdag. Det betyr at over 50 busser var på Sandviken camping denne flotte høsthelgen i september.

Allerede torsdag på dagen og utover kvelden begynte de første bussene å rulle inn på campingen. Det var et praktfullt vært hele helgen, selv om det blåse uvanlig kraftig, spesielt på fredagen. Men dette taklet vi greit!

Noen benyttet dagene til en sykkeltur i det flotte landskapet, noen kjørte tur med bilene sine på fjellet, mens andre bare rett og slett valgte å bli på campingen, prate bil og "sparke dekk" som også hører med. Noen var ogs på Rjukan for å se på de vågale strikkhopperne som foretok halsbrekkende svalestup på hengebrua øst for Rjukan sentrum, ved Vemork-anlegget. Andre igjen, valgte en rolig kjøretur til sentrum, kafebesøk og sosialt samvær på Rjukan.

Det var mange forskjellige busser tilstede, både av typene T2, T3, T4 og T5. Det var også i år flest T3 og T4. Det som var mest hyggelig denne gangen, var at det var i alle fall fem flotte T2bay'er på treffet. Nå gjelder det bare å få lokket fram split-T1-folket til neste år.

Takk til Rune "Der Postmeiser"  som dro i gang dette treffet på nytt som har gjorde det første gangen i 2002. Takk til de som lagde utmerket mat på kvelden på lørdag, til hyggelig langbord, mange hyggelige samtaler om VW-busser og ikke minst: Et flott treff med BARE hyggelige og interesserte entusiaster som sikkert kommer igjen en annen gang.

Flere bilder fra deltakerne på treffet finnes også her på http://www.vwbus.no/forum.